top of page

1-dags praktik


Vores 1-dags praktik er en succes. Det kan godt være en stor mundfuld at skulle i praktik i en uge eller måned, hvis man ikke på forhånd ved hvad det vil sige at møde ind på en arbejdsplads. Derfor har SHOHS STU indført 1 dags praktik hvor man kan komme ud en enkelt dag med faglæreren fra SHOHS STU.

Det er blevet et vigtigt element for os som STU at bruge. Når vi er ude på opgave med de lokale virksomheder er der meget andet at snakke om før og efter praktikken. Det er alt ligefra hvordan man møder ind, hvordan er man ude hos kunder, osv. Det giver eleven en grundlæggende forståelse for at være i praktik.

Den omtalte praktik var sammen med Næsby Strand VVS, en del af vores CSR netværk.


Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page