top of page

Lokale "CSR" Netværksmøder


Lokale CSR netværksmøder skal styrke forholdet mellem elev og praktikstederne. Som led i SHOHS STU nytænkning af STUer vil vi være binde led mellem elev og praktiksted, som måske bliver kommende arbejdsplads. Det er vores klare målsætning at komme så tæt på erhevrvet som muligt, hvorfor vi til næste år vil begynde at lancerer netværksmøder mellem elev og virksomheder.

Virksomhedsaftale

SHOHS STU bygger bro mellem lokale og større landsdækkende virksomheder i et netværk, først og fremmest for at give SHOHS STU indblik i virksomhedernes dagligdag og personalebehov og samtidig etablere gode praktikpladser og øge chancen for jobmuligheder.

SHOHS STU vil være attraktiv for virksomheder der kan have praktikpladser. Derfor erhvervstræner SHOHS STU til faget hvori der ønskes praktik og der øves i opgaveløsninger der kan direkte overføres til andre opgaver.

Netværksmøder

SHOHS STU holder flere gange årligt netværksmøder med virksomhederne for at understøtte ovenstående. Dette gøres ved at virksomhederne inviteres til SHOHS STU til snak og en god frokost som laves af SHOHS elever. Virksomheder der inviteres til SHOHS STU netværksmøde er nøje udvalgte virksomheder der i mindre eller højere grad giver praktikpladser og gerne vil give tilbage til lokalsamfundet, også kaldet et socialt ansvar (CSR - corporate social responsibility / virksomhedens samfundsansvar).


Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page